Vil du jobbe som frivillig under Holberguken 2022?

25.03.2022

I forbindelse med utdelingen av Holbergprisen og Nils Klim-prisen i juni søker vi samfunnsengasjerte studenter som kan tenke seg å hjelpe til i forkant og under Holberguken, 7.-10. juni. Alle frivillige får attest i etterkant, og arbeidet er honorert med 1000 kr. Søknadsfristen er den 1. mai, 2022.

Holbergprisen og Nils Klim-prisen deles ut hvert år for vitenskapelig arbeid av stor betydning innenfor humaniora, samfunnsvitenskap, juss og teologi. Årets prisvinnere er amerikanske professoren Sheila Jasanoff som mottar Holbergprisen i 2022 for sin fremragende forskning innen vitenskaps- og teknologistudier og den finske teologen Elisa Uusimäki, som mottar Nils Klim-prisen for sitt betydelige forskningsbidrag innen studier av den antikke jødedoms litteratur og kultur.

Selve prisutdelingen finner sted i Universitetsaulaen torsdag den 9. juni og begivenheten feires ved en serie arrangementer i Bergen og Oslo i tidsrommet 7.- 10. juni. Årets program rommer blant annet et fagsymposium med paneldiskusjon, Masterclass med unge nordiske phd-kandidater, fagsamtaler og diskusjoner med prisvinnerne og andre internasjonale gjester innenfor prisvinnernes fagfelt.

Som frivillig jobber du blant annet med praktisk informasjonsarbeid, logistikk, tilrettelegging for arrangementene, opphenging av plakater i forkant og oppfølging av tilreisende gjester til Holberguken. Som frivillig får du nyttig arrangementserfaring og mulighet til å komme på innsiden av akademia. Alle frivillige får attest i etterkant, og arbeidet er honorert med 1000 kr.

Høres dette ut som noe du kan tenke deg å være med på?

Send søknad

Søknadsfristen er den 2. mai, 2022. Spørsmål til utlysningen eller hva arbeidet som frivillig innebærer, kan rettes til: info@holbergprisen.no